top of page

Palvelut yksityisille

Suunnittelutyöni käynnistyy alkutapaamisella, jossa kartoitan asiakkaan tarpeita, toiveita, haaveita sekä käytettävää budjettia. Tapaamisessa sovimme, mitä asioita sisustussuunnitelmaan sisällytetään.

Kokonaissuunnitelmaan kuuluvat tilankäyttöratkaisut, väri- ja pintamateriaalit, valaisimet, kalusteet ja tekstiilit.

 

Aina kokonaissuunnittelulle ei ole tarvetta. Tilattava sisustussuunnitelma voi sisältää myös vain osan edellä mainituista.

 

Suunnittelutyöhöni kuuluu olennaisena osana yhteistyö asiakkaan kanssa. Välitapaamisissa käymme yhdessä läpi luonnokset ja mahdolliset materiaalinäytteet sekä ilmenneet lisätoiveet.

Loppupalaverissa luovutan asiakkaalle lopullisen suunnitelman, jonka avulla hän voi toteuttaa projektin haluamallaan aikataululla ja tavalla.

 

Lopullinen suunnitelmakansio voi sisältää piirustuksia, väri- ja pintamateriaalimalleja, kaluste- ja varusteluetteloita sekä tarvittaessa 3D-luonnoskuvia. Asiakas saa suunnitelman myös sähköisessä muodossa.

 

Tavoitteeni on suunnitella toimiva, viihtyisä ja harmoninen kokonaisuus, joka kestää aikaa ja vastaa asiakkaan tarpeisiin. Olipa siis kyseessä uudis- tai remonttikohde, ota rohkeasti yhteyttä.

 

Tehdään yhdessä toiveistasi totta!

Kuva:  ©Tiiu Kaitalo

- Sisustussuunnittelun ABC -

 

Klikkaa kuvakkeita ja katso mitä erilaiset suunnitelmat pitävät sisällään:

bottom of page